Logo Slagerij Mabroek
Mabroek_test

Kip met siciliaanse couscous

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu

Ingrediënten

  • 400 g gepelde tomaten (blik)
  • 1 teen knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 250 g couscous (pak à 500 g)
  • 1 citroen
  • 20 g platte peterselie (bakje)
  • 125 g ijsgarnalen (bakje)

Bereidingswijze

  1. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.
  2. Breng aan de kook en maak tomaten met een lepel wat kleiner. Neem van het vuur. Voeg de couscous erbij, schep om, en laat 10 min. staan met deksel. Boen ondertussen citroen schoon, rasp de gele schil en snijd in parten. Snijd peterselie fijn. Voeg rasp, garnalen en peterselie toe aan de couscous. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de parten citroen. Lekker bij de zeevruchten.